Higeja d.o.o.
Ptujska 19, 1000 Ljubljana
Telefon: 01/54 63 201
GSM: 041 540 942

Set lesenih pripomočkov za masažo – NOVO!

Dodatek za masažo

36,00

Set lesenih masažnih pripomočkov

 

Opis

V kompletu je 6 lesenih ročnih masažnih pripomočkov, ki so idealni za globoko masažo hrbta, rok in nog. V celoti so izdelani iz naravne sandalovine. Pripomočki nudijo odlično podporo pri delu maserja, ne da bi pretirano obremenjevali roke. Njihove oblike omogočajo natančno stimulacijo in doseganje globokih točk v telesu. Masažerji so pakirani v estetski in praktični platneni torbici z vrvico.

Oblike:

  • Masažna kocka (5×5 cm): masažni pripomoček v obliki kocke omogoča pritisk na prožilne točke. Primeren je za masažo rok, nog in hrbta z rahlim ali močnim pritiskom.
  • Križ v obliki črke T (12×12 cm): masažni pripomoček v obliki črke T se dobro prilega roki in omogoča močan in ciljni pritisk na prožilne točke.
  • Classic “Birdy” (14×8 cm): ta masažni pripomoček se uporablja za masažo rok, nog in hrbta in je zasnovan za stimulacijo mišic z minimalnim naporom terapevta.
  • Masažna palica (12×3 cm): Tradicionalna palica za masažo stopal s pritiskom in refleksno terapijo.
  • Masažer “Tripod” (11,5×5 cm): Njegova ergonomska oblika zagotavlja udobje med delom. Posebej primeren je za masažo mišic hrbtenice, stegen, trebuha in hrbta.
  • Ploščica Gua-Sha (11×5,5 cm): gladko polirani robovi omogočajo nemoteno premikanje po koži in zmanjšujejo tveganje prask. Pripomoček se uporabi po nanosu olja na območje namenjeno masaži. Primeren je za stimulacijo celotnega telesa, izboljšanje cirkulacije in izboljšanje stanja kože.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Set lesenih pripomočkov za masažo – NOVO!”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja